onsdag 27 mars 2013

Too tired to function men nåväl, onsdag och första praktikdagen på sus Lund. Glömde såklart min mat hemma hos matte och har därför tömt pressbyrån här. Typ.

lördag 23 mars 2013

fredag 22 mars 2013

äntligen frrrrrrrrrredag, sörjer dock fortfarande att julien åkte ut från masterchef *snyft*.
aja, skrev tenta idag och måste faktiskt säga att det kändes hyfsat bra (kommer säker på IG nu när jag skrev så) men vi får väl se om en sisådär två-tre veckor. nu vankas det snart basilika-käk med lilla familjen min. ska föda min innebrännare med lite flott också. hen verkar hungrig.

torsdag 21 mars 2013

borde skaffa mig en sån här lite portabel stuga så att jag kan parkera den utanför skolan. praktiskt iom. dessa snöstromar var och varannan dag som gör att tågtrafiken dör helt. typ. 
(är tydligen egentligen en "ice fishing chack")




*ursäkta följande utbrott*

NU NU FÅR DENNA JÄVLA SNÖ-JÄVELEN TA OCH FÖRSVINNA FÖR EEEEEEEVIGT. FÖR FASIKEN ÄR DET JU SNART APRIL. AVGÅ SAMTLIGA VÄDERGUDAR!!!!!!!!!!!!!!!!

okej, då var det utrett. annars då?! har ont i halsen, känner mig slö och har tenta imorgon. ingen bra kombination.


onsdag 20 mars 2013

ja, idag har vi allt hunnit med en hel jäkla massa grejer min innebrännare och jag. jo alltså, jag har ju lyckats skaffa mig en sådan och eftersom den är så jäkla stor (och gör så himla ont) så envisas matte med att påstå att vi nu är tre personer i detta förhållande; jag, matte och innebrännaren.

tisdag 19 mars 2013

de som håller på att snacka om hur "våren är på gång", vad får de det ifrån egentligen. ja, alltså, vad grundar de det på? här snöar det och temperaturen ligger väl (om man har tur) runt nollan. gött är inte vad det är.

måndag 18 mars 2013


vad jag borde gjort idag; duscha
vad jag inte gjort idag; duscha
ligger på soffan och inväntar snön. helt klart det mest spännande som hänt på länge; kommer jag kunna ta mig till skolan imorgon eller inte (hoppas inte, he-he-he-he-he). men ingen snö än alltså. får väl underhålla mig själv med lite pluggande istället och kanske lite körv ströganöff.

söndag 17 mars 2013

okej, så det är alltså söndag och jag har hunnit med ungefär detta;

* kalsonger
* frukostinhandling med obligatorisk super-sliten morgonpromenad i solsken
* bra röror
* UFC (ongoing men ändå)

kommande (förmodligen);

* hår-plattning
* obligatorisk söndags-filosofering
* paj-bak
* någon bra biff

SÖNDAG





onsdag 13 mars 2013

jaha, SNÖ ?!?!?!?! och jag som skulle mysa bort till biblioteket och njuta av solen på vägen. får väl pulsa dit istället och säkerligen dra på mig en och annan lunginflammation på vägen. suck.

lördag 9 mars 2013

fredag 8 mars 2013

måste säga att jag är ett väldigt stort fan utav de manliga gladiatorernas pung-utsmyckningar. är det inte lite trevligt dallrande strass så är det avancerade mönster. när ska detta djärva mode nå ut till män i allmänhet. mer pung-smycken åt folket.


TACK socialdemokraterna och lo för uppvaktningen på internationella kvinnodagen. Hade dock hellre fått en påse med frukost än en ros (pga. glupsk men fattig student). Nä, skämt och sido, ni får gärna ge mig rosor varje morgon! Och förresten, grattis till alla fantastiska kvinnor out there!

torsdag 7 mars 2013



medan min mat-partner över på wodsen (?) inför någon slags crossfit-tävlning dricker jag thé och dagdrömmer om falafeln jag ska äta om en sisådär två timmar.






onsdag 6 mars 2013

amen alltså JULIEN i sveriges mästerkock. hur gullig kille? vill ha honom som min privata kock så att jag kan få god mat OCH samtidigt ha en göllig kille att nypa i kinderna.

JAHA, och så var det onsdag (redan). och vet ni vad? jag ska ÄNTLIGEN fixa ett nytt pass. mitt gamla och jag är inte allt för bra vänner pga. olika omständigheter som alla har med utseende att göra (?). nåväl, idag vankas det ett nytt i alla fall. det plus att det är typ 7 grader varmt ute + SOL gör ju inte dagen direkt sämre. och sen ska jag ju få träffa min smultronbuske anna ikväll också. herregudarz vilken dag och vilket otroligt ointressant blogginlägg. laterz.

måndag 4 mars 2013

Avslutar kvällen med lite late-night-gaming på mobilen. Tänk att man faktiskt läste böcker innan man skulle gå och lägga sig förr i tiden. Vilka galenskaper man har genomlevt alltså. Ja, jag säger då de.

lördag 2 mars 2013

det är lördag, jag är nyduschad och har nu varit utan p-piller i tre dagar. känns väl ok, när min kropp inte går bananas vill säga. idag vankas det dirty brunch, KUL och gott. på återseende kära fanz.